Mamaplaats

Mamaplaats is hét social media platform voor en door moeders. Hier delen echte moeders echte verhalen; authentiek en eerlijk.

Mamaplaats is er voor moeders (to-be) met kinderen tussen de 0-8 jaar. Dankzij herkenning, steun, tips en vermaak, is er een hechte community ontstaan. Alle thema’s rondom het moederschap worden behandeld, zoals; zwanger worden, zwanger zijn, bevalling, baby, schoolkind, moeder zijn en relaties.

1,3M

Unieke bezoekers/mnd.

6,5M

Paginaweergaven /mnd.

101K

Actieve nieuwsbriefleden

56k

Instagram volgers

118k

Facebook
fans

Over Mamaplaats

Ga er maar aan staan: je wordt voor het eerst moeder en er komt van alles op je af. Wat zijn de beste luiers voor je kindje? Welk speelgoed is goed voor de ontwikkeling? En welke flesvoeding is het gezondst? Moeders moeten door een wirwar aan producten en zien soms door de bomen het bos niet meer.

Bij Mamaplaats weten we als geen ander hoe we moeders hierbij kunnen helpen. Ons platform is gemaakt voor en door moeders, waarbij ze elkaar inspireren en elke moeder een influencer is. Op Mamaplaats, maar ook in haar eigen kring: bij vriendinnen, collega’s en voor moeders op de crèche.

Door jarenlange ervaring kennen we deze doelgroep door en door. Iedere maand weten we 1 miljoen verschillende moeders te bereiken. Via de website, onze nieuwsbrief en natuurlijk social media. En of ze nou zwanger willen worden, zwanger zijn of jonge kinderen hebben, wij zijn er voor ze.

We zorgen er niet alleen voor dat de doelgroep kennis maakt met het juiste merk, maar ook dat het daarna niet meer weg te denken is uit hun leven.

Op Mamaplaats ontstaat echte verbinding. Een vruchtbare plek voor content marketing.

Mamaplaats.nl

Op www.mamaplaats.nl vind je echte verhalen van echte moeders. Door de gebruiksvriendelijke site kan iedere moeder haar verhaal delen met de community van Mamaplaats. Wil je liever een foto of video plaatsen op Mamaplaats omdat je schrijven misschien minder leuk vind? Ook dat kan! Waar staat Mamaplaats voor?

  • Eerlijk
  • Verbinden
  • Persoonlijk
  • Herkenbaar

Social media en nieuwsbrief

Naast de website heeft Mamaplaats ook diverse social media kanalen waarop zij haar content deelt. Via deze kanalen worden nog meer moeders bereikt die op zoek zijn naar verbondenheid en herkenbaarheid. Daarnaast worden op de social media kanalen ook aandacht besteed aan situaties die herkenbaar zijn voor iedere moeder.

Ook verbinding creëren met jonge gezinnen op Mamaplaats?