New familymember: Lisa Zingg

Jr. Marketeer

Welkom!

Familyblend heeft een nieuwe family member! Lisa Zingg is begonnen als Jr. Marketeer. Wie is Lisa? We stellen haar even voor!

Lisa komt als Junior Marketeer ons team versterken! Wil je Lisa beter leren kennen? Lees snel verder!

“ Hopelijk kan ik samen met de rest van het team mooie resultaten behalen en vooral ook een beetje plezier maken!”

Vertel Lisa, waar kom je vandaan?

“Ik kom oorspronkelijk uit Westervoort, een klein dorpje naast Arnhem. Ongeveer 4 jaar geleden ben ik verhuisd naar de mooie stad Arnhem waar ik tot op heden met veel plezier woon.”

Wat heb je hiervoor gedaan?

“Eind juni heb ik mijn diploma voor de bachelor Communicatie in ontvangst mogen nemen. Mijn afstudeerstage heb ik bij bol.com mogen uitvoeren waarbij mijn focus lag op Influencer Marketing. Hier heb ik ontzettend veel kunnen leren en mezelf verder kunnen ontwikkelen in het communicatievak. Stilzitten is absoluut niet mijn ding, dus ik ben direct op zoek gegaan naar een baan die bij mij past. En raad eens? Daar was familyblend! Ik kijk enorm uit naar mijn tijd bij familyblend als Junior Marketeer, waar ik mezelf en mijn vaardigheden verder kan ontwikkelen in dit vakgebied!”

Wat vind jij leuk aan je werk?

“Als marketeer is geen enkele dag hetzelfde en dat is precies wat ik zo fijn vind. Ik vind het leuk om bezig te zijn met het opstellen van verschillende marketingcampagnes, het creëren van social media berichten, het organiseren van evenementen en natuurlijk het regelmatig contact met verschillende collega’s.”

Energie!

Waar krijg jij energie van?

“Mijn eerste energieboost komt toch echt door dat eerste kopje koffie in de ochtend. En gedurende de dag krijg ik energie van fijne collega’s, uitdagende projecten en uiteraard mooie resultaten!”

Even wat anders dan werk; wat doe je in je vrije tijd?

“In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te genieten van het zonnetje (als die zeldzame Nederlandse zonneschijn er is!) op het terras! Dit doe ik natuurlijk het liefst met mijn vrienden of familie. Maar zoals ze weleens zeggen “Balans is de key”, dus wanneer ik niet op het terras te vinden ben, sta ik lekker in de sportschool.

Wat is jouw ambitie bij Familyblend?

“Ik wil mezelf vooral ontwikkelen en verbeteren binnen het vak. Ik kijk ernaar uit om met het team fantastische resultaten te behalen en natuurlijk ook plezier te hebben 😉.”

Wil jij ook 5 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jouw merk