Gazelle x familyblend

Campagneboodschap: De Gazelle Makki Travel is dé elektrische bakfiets voor de familie.

De uitdaging

Familyblend heeft Gazelle geholpen om meer awareness te creëren onder jonge gezinnen. De uitdaging lag voornamelijk in het overtuigen van moeders om de Gazelle Makki Travel bakfiets mee te nemen in hun overweging voor het aanschaffen van een vervoermiddel. Onze taak was om families te laten zien dat deze elektrische bakfiets een waardevolle toevoeging is aan hun drukke gezinsleven. De Makki Travel biedt flexibiliteit en kan zelfs sneller zijn dan de auto in bepaalde situaties, wat het een onmisbaar vervoermiddel maakt voor elk gezin.

Dankzij de inzet van familyblend konden we moeders laten inzien dat de Makki Travel niet alleen een praktisch alternatief voor de auto is, maar ook een aanwinst voor de hele familie. Met deze elektrische bakfiets ben je flexibel, snel en klaar voor elk avontuur met je gezin.

De campagne 

Om deze uitdaging aan te gaan en bewustwording te creëren onder de doelgroep jonge gezinnen, hebben we diverse tools ingezet op onze platforms Kek Mama en mamaplaats. Daarnaast hebben twee influencers, @sarahliebregts en @shellysterk, hun ervaringen gedeeld met de Makki Travel. Deze gecombineerde aanpak liet moeders effectief zien hoe de Makki Travel hun drukke gezinsleven kan verrijken, en positioneerde het als een flexibel en snel alternatief voor de auto.

Wil jij ook de doelgroep vrouwen en jonge gezinnen bereiken? Neem dan contact op met: sales@familyblend.nl

Wil jij ook 5 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jouw merk