Werken bij

familyblend

5 mln

gezinnen p/mnd

5.000

publishers

2.000+

influencers

18 jaar

ervaring

1.500+

klanten

Al jaren dé marktleider in het bereiken van jonge gezinnen

Familyblend is het ambitieuze moederbedrijf van de platformen Mamaplaats, Kek Mama, Mama Magazine, Me-to-We, een sterk netwerk van mommy influencers en een affiliate netwerk geheel gericht op jonge gezinnen. Bij Familyblend staat het verbinden van merken met jonge gezinnen centraal. Samen met verschillende experts binnen Familyblend zorgen wij ervoor dat merken als Hema, Guts & Gusto, ANWB, Albert Heijn en HelloFresh via de juiste kanalen verbonden worden aan jonge gezinnen.

Wat bied familyblend jou?

Familyblend is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf. Dit betekent dat er veel mogelijkheden voor jou binnen het bedrijf zijn om te groeien. Samen met je lead kijk jij naar jouw persoonlijke ontwikkelingsdoelen. Waar wil jij in de toekomst staan en wat wil jij leren? Elk jaar staat er ook een ontwikkelingsbudget van €500-, voor jou klaar die jij kan inzetten voor je persoonlijke ontwikkeling. 

Samen met het hechte team van collega’s krijg je elke week een update over wat er speelt binnen het bedrijf. Maandelijks bespreken we de cijfers die we altijd afsluiten met een leuke borrel. Voor dat extra stukje teambuilding gaan wij met z’n allen aan het einde van het jaar met z’n allen naar het buitenland. Zo zorgen wij ervoor dat al dat harde werken goed wordt beloond!

Nog een paar leuke extra’s
–  Laptop van de zaak
– Maandelijkse telefoonkosten vergoeding
– Reisvergoeding
– Mogelijkheid tot hybride werken

Vacatures

Wij zijn een team van
digital blenders

intrinsiek gemotiveerd om jouw merk met jonge gezinnen te verbinden.