Junior/medior projectmanager Online Media & Marketing

HBO/WO |  40 uur | Utrecht

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons projectmanagement team komt versterken. Word jij blij van maximaal resultaat voor zowel de klant als het team? Dan zoeken wij jou!

Wat je doet als projectmanager

Wij zijn op zoek naar een energieke, proactieve projectmanager, die het tof vindt om aan de slag te gaan met een eigen portfolio aan A-merken. De campagnes zijn allemaal uniek met verschillende planningen, uiteenlopende budgetten en mooie doelstellingen.

Als projectmanager weet jij precies hoe je moet samenwerken met zowel de klant als met interne teams. Je hebt een natuurlijke aanleg om overzicht te bewaren en je weet exact hoe prioriteit te geven aan het werk dat moet worden gedaan. Het opzetten van planningen, creëren van gave content en monitoren van processen en doelstellingen zijn allemaal onderdeel van jouw verantwoordelijkheden.

Jij laat je niet gek maken door strakke deadlines, maar voelt deze juist als een uitdaging. Jouw collega’s ervaren jou als een stabiele kracht. Jouw aanpak zorgt ervoor dat afwijkingen in planning of budget flexibel worden opgepakt en tijdig worden gecommuniceerd met collega’s en de klant.

Het werk dat onze projectmanagers uitvoeren is behoorlijk divers. Per campagne zet jij verschillende tools uit op het vlak van Affiliate Marketing, Content Marketing, print en Influencer Marketing. Tegelijkertijd schakel je met bereikspartners die deze tools omzetten in kwalitatieve content. Denk hierbij aan affiliate publishers, mom influencers en de redacties van Kek Mama, Mamaplaats, Mama Magazine en Baby op Komst. 

Over jou:

– Je herkent jezelf in het geschetste profiel;
– Je hebt ambitie en zit vol energie;
– Je bent nauwkeurig, punctueel en hebt een nette manier van werken;
– Je bent een planner en een organiser;
– Je bent een aanpakker;
– Je kunt ‘veel ballen tegelijkertijd hooghouden’;
– Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
– Je bent fan van de online (social media) wereld;
– Je spreekt vloeiend Nederlands en kunt in het Engels uit de voeten;
– Ervaring als projectmanager is een pré.


Over ons

Wij verbinden merken met jonge gezinnen. Wij geloven in verbinding; een actieve wisselwerking tussen de adverteerder en een specifieke doelgroep. Vanuit deze overtuiging kijken wij naar de ambitie van onze klant. Zorgvuldig selecteren wij de beste tools en mixen deze met het beste bereik.

Zo zetten wij doelstellingen van onze klanten om in succesvolle campagnes. Dat noemen we blenden. Jaarlijks blenden wij honderden online marketingcampagnes.
FamilyBlend is marktleider en heeft een duurzaam relatienetwerk. Zij mag haar diensten inzetten voor honderden inspirerende klanten zoals HEMA, C&A, EasyToys, instax, Nestlé, XXL Nutrition, ASN Bank, Prénatal, Disney, PLUS Supermarkt en Guts & Gusto.

Wij bieden

– Een open sfeer met ruimte voor creativiteit;
– Een hecht team;
– Een cultuur waarbij mensen in hun kracht worden gezet;
– Mogelijkheid om te groeien;
– Een goed salaris + variabele bonus;
– Werken in een dynamische digitale wereld;
– Werken met een kwalitatief klantenportfolio;
– In een tof kantoor in hartje Utrecht (5 minuten vanaf centraal station) mét dakterras waar we regelmatig lunchen;
– Mogelijkheid tot thuiswerken;
– Met veel gezelligheid en waar successen worden gevierd.

Welcome to the family!

Zit je nu op het puntje van je stoel? Mail vandaag nog jouw CV en motivatie naar sophie@familyblend.nl!