Even voorstellen: Familyblend the Agency

Een influencerbureau dat zich volledig focust op mommy influencers? Het bestaat. Sterker nog, je hebt het gevonden. Aangenaam, wij zijn Familyblend the Agency. Dé mommy influencer agency van Nederland.

Een influencer bureau dat niet alleen influencer marketing snapt, maar ook moeders én hun doelgroep. Wij geloven in jou, jouw verhaal en jouw groei en helpen je graag om volledig in je kracht te staan.

Ons influencer netwerk

Familyblend bestaat al 17 jaar en heeft in de loop der jaren een fantastisch influencer netwerk opgebouwd. Dit influencer netwerk bestaat uit zo’n 2.000 momfluencers, die regelmatig campagnes voor en met ons draaien, én uit 7 exclusieve creators die wij vertegenwoordigen. 

Wat de mommy influencers waarmee wij werken uniek maakt, is ze elk een eigen verhaal/niche hebben en een ‘mom-next-door’ zijn. Eerlijk, betrouwbaar en daarom dichtbij hun doelgroep. 

Join the family

Wees welkom bij onze family! Je kunt als influencer op twee manieren onderdeel uitmaken van onze ‘family’. Afhankelijk van jouw wensen én follower grootte:

Familyblend influencers (5K+ volgers): ben jij een momfluencer met 5K+ volgers, die graag regelmatig een betaalde campagne draait? Manage je daarbij je mailbox en samenwerkingen zelf of doet een ander bureau dit voor je? Wees dan welkom onze influencer poule. Deze poule bestaat uit 2.000 momfluencers in verschillende niches. Iets voor jou? Aanmelden kan door een mail te sturen met jouw IG handle naar influencercampagnes@familyblend.nl. Wij voorzien je graag van meer informatie.

Familyblend the Agency creators (25K+ volgers): ben jij een momfluencer met meer dan 25K volgers, die op zoek is naar een betrouwbaar, down-to-earth management? Voeg je dan bij onze poule van exclusieve influencers. Voorwaarde is dat je een kwalitatief account hebt met een goed bereik, een engagement rate van minimaal 4% en een gezonde groei-ambitie. Good to know: als creator ontzorgen wij je niet alleen volledig, maar behoor je binnen onze poule tot ‘the cherries on top’ en krijg je voorrang bij elke nieuwe campagne. Iets voor jou? Aanmelden kan via agency@familyblend.nl. Wij plannen graag een vrijblijvende kennismaking met je in.

Onze creators

Toegankelijk, moeder, kwalitatief & ieder haar eigen niche

@maritbrugman

408K volgers

6,4% engagement

447.8K TikTok volgers

@styleandsugar

73.6K volgers

4,3% engagement

 

@liekedeb.nl

23K volgers

7,3% engagement

 

@onsgezinvanhierendaar

19.8K volgers

6,7% engagement

 

@ellensm

31.7K volgers

9,4% engagement

72.6K TikTok volgers

@miniliefde

16.6K volgers

6,9% engagement

 

@denagelkerkjes

73.3K volgers

4,8% engagement

64.6K YT subscribers

@yourname

Ben jij mommy en heb jij meer dan 25K volgers? Meld je dan nu aan!

Wat bieden wij onze creators?

Ontzorgen

Wij beheren je inbox en gaan de beste onderhandelingen voor je aan. Daarnaast pakken wij contracten, project management en evaluaties voor je op.

Strategisch Partner

Wij maken samen met jou een persoonlijk jaarplan en werken actief aan groei: qua stats en sales. Elke week neem je met jouw persoonlijke Talent Manger alle samenwerkingen, doelstellingen en vragen door.

Educatie

Social media veranderen dagelijks en wij bewegen mee. Maandelijks organiseren wij webinars en live trainingen. Need tips? Check @familyblend.theagency op Instagram.

Ons team

Betrokken, transparant & positief

Succes cases

Betrokken, transparant & positief

IKEA

Voor IKEA realiseerden 2 creators een totaalbereik van 17.6 miljoen views. Dit middels 6 make-over video’s op Instagram en TikTok. Moment of fame voor de IKEA Kallax kasten: in the pocket.

Primark

De Primark zomercollectie werd door 3 micro influencers in het zonnetje gezet: in een Instagram post, Instagram Story set én blog op Mamaplaats. Het resultaat: een totaal bereik van 360.000, 1.444 kliks en 6.000 quality views op Mamaplaats.nl.

Albert Heijn

De Albert Heijn ‘Zomerbundel’ werd onder de aandacht gebracht door 8 micro influencers in Instagram Stories. Het resultaat: een gezamenlijk bereik van 400.000, 17.000 kliks naar de bundel en 550 conversies.

Inschrijven als exclusieve creator?

Onderdeel worden van een influencer agency die voelt als een familie? Stuur een mail naar agency@familyblend.nl en wij plannen een vrijblijvende kennismakingscall met je in. No strings attached!